Parempaa arkea

Kaikki sai alkunsa oivalluksesta vuosia sitten..

Idea pakettiautoon asennettavasta nostimesta syntyi Raimo Kiviniemen “jouduttua” sattumalta metalliverstaansa (Turun Teräskaluste) kaasupullojen täyttömatkalle joitain vuosia sitten. Painavat kaasupullot ovat hankalia käsiteltäviä, ja työtapaturmariski on suuri. Markkinoilla ei ollut toimivaa tuotetta helpottamaan ko. ongelmaa.

Parin toimivan prototyypin jälkeen otettiin rohkea askel eteenpäin. Tuote, joka on jo usean vuoden ajan helpottanut Haulerman-kuormanostimen kehittänyttä yritystä, päätettiin tuoda muidenkin saataville. Tuotekehitykseen ja suunnitteluun palkattiin joukko ammattilaisia, joiden avulla on päästy pisteeseen, jossa voidaan todeta Haulerman-kuormanostimen olevan suomalaisen osaamisen, tuotekehittelyn ja käytännönläheisen teollisen muotoilun patentoitu yhdistelmä.

Haulerman safety icon

Turvallisuus

Haulerman efficiency icon

Tehokkuus

Haulerman quality icon

Laatu

tehokkuus

Tuotteet

tekninen kuva

M260

Nostokyky [kg]

260

Puomi [mm]

A

195

B

440

C

2034

*D

1100

Paino [kg]

Puomi

50

*Runko

74

*Kokonaispaino

124

Vinssin nostoköysi

Vetolujuus [kg]

2980

Käyttöpituus [m]

15

Halkaisija [mm]

5

Nostokorkeus E [m]

5

Jännite

12V DC

Virta [A]:

70

Ominaisuudet

Teleskoopin ajonopeuksia: 1
Nostokelkan ajonopeuksia: 2
Vinssin nopeuksia: 2

* Riippuu auton mallista

M520

Nostokyky [kg]

520

Puomi [mm]

A

330

B

437

C

3034

*D

1600

Paino [kg]

Puomi

108

*Runko

145

*Kokonaispaino

253

Vinssin nostoköysi

Vetolujuus [kg]

2980

Käyttöpituus [m]

15

Halkaisija [mm]

5

Nostokorkeus E [m]

4

Jännite

12V DC

Virta [A]:

120

Ominaisuudet

Teleskoopin ajonopeuksia: 1
Nostokelkan ajonopeuksia: 2
Vinssin nopeuksia: 2

* Riippuu auton mallista

Käyttökohteita

Logistiikka ja Tavarankuljetus

Kuljetus- ja jakeluyhtiön alle 520 kg:n kappaletavaratoimitukset saadaan tehokkaasti hoidetuksi kuorma-autoa kevyemmillä pakettiautoilla, joissa ei myöskään tarvita apumiestä. Kollit saadaan lastatuksi kuormatilan etuosaan asti ja puretuksi noin 1,6 m (Haulerman M520) tai 1,1 m (Haulerman M260) päähän auton perästä.

Kunnallistekniikan huolto

Kun kentällä on kuljetettavana, huollettavana tai vaihdettavana laitteita tai osia, jotka muuten olisivat hankalia käsitellä, kuormanostimella varustettu pakettiauto mahdollistaa tehokkaan ja kustannuksiltaan järkevän toiminnan. Esim. raideliikenteen rataverkoston huoltotoiminnassa pakettiauto kuormanostimineen mahtuu ajojohtimien alle, kun kuorma-auto ja isompi nosturi eivät mahdu.

Rakentaminen ja laiteasennukset

Rakennustyömailla tarvitaan monipuolista laitteistoa ja työkaluja, jotka ovat usein raskaita tai vaikeita nostettavia. Haulerman-kuormanostimen avulla työkoneiden, kuten esim. hitsauskoneen, lattian hionta- tai tasoituslaitteen, valokaapelien juotosaseman, betonimyllyn tai tasosirkkelin nostaminen onnistuu vaivattomasti lisäten työn tehokkuutta ja turvallisuutta.

Kenttähuollot

Yritysten, joiden toiminnan olennainen ja merkittävä osa on kentällä suoritettavat huolto- ja kunnossapitotoimet, huoltoautot varustetaan usein peräti liikkuvaksi korjausverstaaksi. Kun huoltoauto vielä varustetaan kuormanostimella, voidaan käsitellä esim. kaivoihin asennettuja pumppulaitteistoja tai kompressoreita, autojen moottoreita, tynnyreitä, varapyöriä, hydraulisylintereitä, akkuja tai vaikkapa perämoottoreita helposti.

Jokapäiväinen yleiskäyttö pakettiautossa

Monessa yrityksessä hoidetaan mitä moninaisempia tehtäviä pakettiautolla. Kun pakettiauto varustetaan kuormanostimella, hoituu hankalastikin käsiteltävien lastien, kuten esim. kaasupullojen, erilaisten materiaalilähetysten ja toimitusten lastaaminen ja purkaminen kuljettajan toimesta ilman apumiestä. Turvallisesti ja tehokkaasti.

Mihin Sinä käyttäisit Haulermania?

Etkö löytänyt näistä käyttökohteista Sinulle sopivinta? Haulerman-kuormanostinta voidaan käyttää erittäin moneen tarkoitukseen. Kerro meille, miten Haulerman voisi auttaa Sinua työssäsi tai arjessasi.

Yhteys­tiedot

Raimo Kiviniemi

CEO Founder

raimo.kiviniemi@haulerman.com

+358 400 313 887

Iiro Uusi-Salava

Chief Engineer

iiro.uusi-salava@haulerman.com

+358 400 526 302

Jussi Juva

Chief Designer

jussi.juva@haulerman.com

Yhteyden­otto­pyyntö

Yhteystiedot

Please type your full name.
Tarkista nimi
Invalid email address.
Tarkista puhelinnumero

Auton tiedot

Invalid Input
Invalid Input
Tarkista vuosimalli
Invalid Input

Miten voimme auttaa?

hauleman paino